1

Boekpresentatie – Sores en zegen

Op zaterdag 12 mei van 14.00 tot 16.00 uur zal dominee Piet de Jong zijn nieuwe boek presenteren bij Boekhandel Pettinga in Wijk bij Duurstede. De titel van het boek is ‘Sores en zegen; mijn verhaal met de kerk’. Het boek is te koop voor € 17,99. Het boek bevat ook een hoofdstuk over de tijd van dominee De Jong in Wijk bij Duurstede (2013-2017) onder de titel: niet zeuren maar zaaien!

Het is de bedoeling dat het op 12 mei een ontmoeting wordt met vele oude bekenden. Er is volop gelegenheid om ds. De Jong te zien en te spreken. Iedereen is welkom!

De uitgever schrijft over dit nieuwe boek:
Voor Piet L. de Jong begon het allemaal in het dorpje Zoutelande, waar hij als jongetje opgroeide in de kleine gereformeerde gemeente. Later, als student theologie, maakte hij de overstap naar de Nederlandse Hervormde kerk, waar hij vervolgens predikant werd.
In dit boek vertelt hij het verhaal van zijn geestelijke omwandeling. Van de kleine bevindelijke dorpsgemeente naar uiteindelijk de missionaire stadsgemeente Delfshaven. Hij deelt met de lezer hoe kerkelijke wendingen ook persoonlijke halteplaatsen werden, maar blikt ook vooruit en neemt de lezer mee in zijn visie op de toekomst van de kerk. Rode draad door het levensverhaal van ds. De Jong is zijn liefde voor de kerk.
Een persoonlijk boek over de kerk en het predikantenbestaan, geschreven door een geboren verteller en gelouterd theoloog.

Reactie ( 1 )

  1. admin says:

    Kan niet wachten!