De Hervormde gemeente van Wijk bij Duurstede behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

In onze gemeente staat de liefde van God in Jezus Christus centraal. Allereerst in de zondagse erediensten en van daaruit in de overige activiteiten en in het leven van alle dag. De bijbel is daarbij de bron en norm voor prediking en geloof.

Een speciaal welkom voor gasten en mensen die voor het eerst onze diensten bezoeken. Heeft u vragen dan kunt u die stellen aan diegene die u begroet, als u de kerk ingaat. (er staat iedere dienst een kerkenraadslid onder het orgel de mensen te begroeten)

Ds. L. Wüllschleger

Louis Wüllschleger werd geboren op 13 april 1952 in Utrecht. Hij studeerde theologie in zijn geboorteplaats en werd in 1977 predikant van de Hervormde gemeente te Tholen. Daarna stond hij in Den Haag (1982) en in Middelburg (wijkgemeente De Ontmoeting, 1992). Vanaf 2001 was hij secretaris van de provinciale synode...