De Hervormde gemeente te Wijk bij Duurstede is een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland. Centraal staat de liefde van God in Jezus Christus. Dit is het hart van de zondagse erediensten, maar ook van alle overige activiteiten in de gemeente. De Bijbel is bron en norm voor prediking en geloof.

Gasten die onze diensten bezoeken, heten wij speciaal welkom. Bij de ingang van de kerk staat voor de kerkdienst altijd een ambtsdrager die uw vragen kan beantwoorden. U kunt ook contact opnemen met de predikant (zie informatie onder het kopje predikant).

Wie meer over de gemeente wil weten, kan het beleidsplan en de plaatselijke regeling raadplegen via deze link: link

Ds. L. Wüllschleger

Louis Wüllschleger werd geboren op 13 april 1952 in Utrecht. Hij studeerde theologie in zijn geboorteplaats en werd in 1977 predikant van de Hervormde gemeente te Tholen. Daarna stond hij in Den Haag (1982) en in Middelburg (wijkgemeente De Ontmoeting, 1992). Vanaf 2001 was hij secretaris van de provinciale synode...

verder lezen