Jeugd heeft weer gezellige activiteiten gehad

In de afgelopen maand zijn er weer meerdere activiteiten geweest voor de jeugd.

Op zaterdag 19 juni hebben de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 gelasergamed. Ze keken er naar uit! In twee groepen moesten ze elkaar proberen af te schieten, na vier keer gaat de gun uit en moet je even bijladen. Na een tijdje proberen één team uit te schakelen door een doelwit te raken, en dat is nog best moeilijk als dat beweegt. Daarna nog even verstoppertje gedaan. Iemand verstopte zich in het bos bij het kasteel in een groene lange jas en de andere gingen die persoon zoeken.
Als afsluiting hebben we gezellig samen frietjes gegeten in het park. Lekker als picknick samen op de grond. Daarna zijn we allemaal weer naar huis gegaan.
Een heerlijke middag samen gehad. We kijken uit naar de volgende keer.

Op zaterdag 3 juli was de afsluiting van het seizoen met de oudere jeugd . We begonnen enthousiast aan een kano-tocht bij Cothen. Binnen 5 minuten lagen de eerste jongeren al in het water, een andere kano ging van links naar rechts. Sommige kregen het ritme goed te pakken, al zijn we niet verder dan Cothen zelf gekomen 😄.
Daarna genoten we van een heerlijke BBQ, het was heel gezellig elkaar weer te zien. Na de zomer zullen we weer nieuwe activiteiten plannen
Op deze vroege zondagmorgen van 4 juli hebben we stil gestaan bij de jongeren die een nieuwe stap gaan maken. Er zijn een aantal die de basisschool verlaten, of geslaagd zijn voor de Havo en gaan studeren. Als gemeente zongen we ze het lied van Sela toe: “Zegen hen op de weg die ze moeten gaan”. Ze ontvingen alle 4 en prachtige bos bloemen en een persoonlijk kado.