In gebruik name streamingsinstallatie

Het is zover..! De nieuwe streamingsinstallatie is klaar om in gebruik genomen te worden. Alleen het regiemeubel is nog in de maak maar daarvoor hebben we tijdelijk een gewone tafel omgetoverd als regietafel.

Afgelopen week hebben we al een beetje droog geoefend en wij zijn er zelf heel enthousiast over.

Komende zondag gaan we proefdraaien. De diensten zijn dan zowel te volgen via YouTube met de oude installatie en op kerkdienstgemist.nl met de nieuwe installatie.

Via de website hgwbd.nl klik op je op LIVE BEELD voor de oude stream

Via de website hgwbd.nl klik je op onderstaande plaatje voor de nieuwe stream.

Na het proefdraaien is het goed mogelijk dat we nog wat extra bijregelen om zo dicht mogelijk bij de perfecte uitzending te komen. Als de kinderziektes eruit zijn zullen we de overdracht inplannen zodat ook andere de installatie kunnen bedienen. Wil jij ook graag en heb je nog niet aangemeld dan kan dat door een mailtje te sturen naar harry.mauritz@hgwbd.nl.

Kerkdienstgemist.nl is via de website, app op telefoon/ipad en op de TV te volgen.  Hoe dit werkt is te vinden op de website https://kerkdienstgemist.nl/

Reacties ( 2 )

1. Reply
    Aikezegt

Fantastisch, hoop dat alles goed gaat werken.

2. Reply
    MvDzegt

Wij volgen met name de avond dienst via YouTube op de tv jammer dat de avond dienst hierop niet te zien zijn want nu moet je een apparaat kopen die je eerst moet aan sluiten. Maar via tablet mooie uitzending.