Festival of Lessons & Carols Roden Girl Choristers

Op zaterdag 2 november werd het feestelijk het gerestaureerde Harrison & Harrison-orgel uit 1883 uit de St. Peter’s Church van Bishop Auckland (UK) in gebruik genomen. Dat feest was tevens de start van een zes weken durend inauguratiefestival.

 

Het eerstvolgende concert in dat festival is het concert met het Wijks Vocaal onder leiding van Bernhard Touwen en onze eigen organist Pim Schipper. Dit concert is op zaterdagavond 16 november. Het begint om 20:00 uur en de toegang is gratis. Wel wordt aan het eind van de avond een vrijwillige bijdrage van u gevraagd.

 

Daarnaast bent u ook van harte uitgenodigd om het Festival of Lessons & Carols bij te wonen op zondag 15 december om 17:00 uur. De zeer bekende Roden Girl Choristers zullen samen met Sietze de Vries aan het orgel het bekende kerstconcert verzorgen. Omdat grote toeloop wordt verwacht, wordt leden van de Hervormde Gemeente de gelegenheid geboden zich vooraf aan te melden. Deze voorinschrijving betreft geen plaatsreservering. Bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld zullen als eersten de kerk worden binnengelaten. Aanmelden kan via www.scgk.nl/LessonsCarols.