Nog geen reacties

Opening Winterwerk

Op zaterdag 21 en zondag 22 september is het Opening Winterwerk. Op zaterdag is de locatie bij Arjan en Gretha de Wit, Gooyerdijk 15 in Langbroek. We hopen op mooi weer zodat we heerlijk met elkaar buiten kunnen zijn (mocht het toch regenen dan wijken we uit naar de Open Hof en korten we het programma in). Er is weinig parkeergelegenheid, dus kom zoveel mogelijk op de fiets. Wilt u graag opgehaald worden dat kan ook, laat u niet weerhouden om te komen.

Vanaf 15.00 uur is de inloop. We drinken dan koffie / thee / limonade met wat lekkers erbij. Voor de kinderen zijn er allerlei spelletjes en een trampoline / springkussen. We willen de volwassenen even uit hun stoel krijgen met een spel. En de sportievelingen kunnen ook volleyballen.

Rond 17.30 uur gaan we eten. Voorafgaand zullen we een aantal mooie liederen zingen. We willen een foodtruck (patatwagen) laten komen. Daarom is het wel fijn dat we weten hoeveel gemeenteleden er komen. Dus wordt in de kerk er een inschrijfformulier neergelegd. Daarop kunt u ook aangeven of u voor bij de koffie een taart of cake wil bakken, en voor bij de snack een salade wilt klaarmaken. Voor de kosten kunt u een vrijwillige bijdrage meenemen.

We hopen dat we met veel gemeenteleden een mooie startdag hebben!

Op startzondag 22 september gaat Ds. de Ridder voor en drinken we na de dienst koffie in de Open Hof.

Voor ophalen, bakken, vragen of opgave kunt u mailen of bellen gretha.dewit@hgwbd.nl of matthijs.vanwiggen@hgwbd.nl

Plaats een reactie