Oliebollenactie

De Hervormde Gemeente gaat weer oliebollen bakken en bezorgen. De opbrengst is voor het onderhoud van de Grote Kerk.

Er is keus uit oliebollen met of zonder rozijnen. Een zak met 10 oliebollen is 7,50 euro, met 5 oliebollen 4 euro (betalen met gepast geld bij aflevering). Ze zijn te bestellen tot en met 29 december bij Martha Slijkerman via e-mailadres oliebollen@hgwbd.nl of tel. 576946.

Op woensdag 30 december worden ze gebakken en zonder bezorgkosten thuisbezorgd in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Ophalen kan ook: 30 december tussen 12.00 en 15.00 uur bij familie K. de Kruijf, Landscheidingsweg 9, Wijk bij Duurstede. Ophalen en bezorgen is met inachtneming van de coronamaatregelen.

Vorig jaar waren de extra gebakken oliebollen al om 14.00 uur uitverkocht. Daarna visten nogal wat mensen die niet besteld hadden achter het net. Tijdig bestellen is het advies.

Ruim dertig jaar geleden is deze Wijkse oliebollenactie begonnen. Onder de twintig vrijwilligers die zich ervoor inzetten, zijn weer de bakkers die veel complimenten kregen voor de kwaliteit die ze leveren. De bollen zijn heerlijk en de opbrengst is zeer goed besteed. Op https://ap.lc/BqtkH is een kort filmverslag van RTV-Utrecht uit 2019 te zien.