Seizoensopening

Event details

  • zaterdag | 8 september 2018
  • 16:00
  • Boerderij Hofstede 'de Beug' bij de fam. Duijzer Werkhovenseweg 1, Odijk

Opening Winterwerk

Op zaterdag 8 en zondag 9 september is het opening winterwerk. Op dit jaarlijkse fenomeen wordt er een aftrap gegeven voor de activiteiten het komende winterseizoen.

We zijn blij dat we op zaterdag weer terecht kunnen op de prachtige monumentale boerderij hofstede ‘de Beug’ bij de fam. Duijzer in Odijk, Werkhovenseweg 1. De ontvangst is tussen 15.30 en 16.00 uur. Vanaf 16.00 start het programma. We houden het dit jaar luchtig, we gaan een spel doen dat voor zowel jong als oud geschikt en leuk is. Tussen 17.30 en 18.00 uur gaan we BBQ-en  waarbij we om ongeveer 19.30 uur afronden. De insteek van de zaterdag is vooral gezelligheid en ontmoeten.

 

Wandeltocht naar Odijk

Voor de wandelaars is het leuk om te voet naar Odijk te lopen op acht september. Je kan n.l. prachtig langs de Kromme Rijn wandelen. Als er al meer dan 5 gemeenteleden animo hebben dan lijkt me dit een mooi initiatief. Voor de terugweg regelen we dan dat we mee kunnen rijden naar Wijk bij Duurstede. Vertrek om 13.15 uur bij een nader te bepalen adres. Geef je op bij Judy en Matthijs van Wiggen, dat kan in de kerk of per mail. Email: famvanwiggen@kpnmail.nl