Bloemengroet

Elke zondagmorgen staat er een prachtig boeket bloemen op de tafel voor in de kerk. Deze wordt namens de gemeente gegeven aan hen die we medeleven willen betonen. Denk hierbij aan zieken, eenzame of die wij feliciteren bijvoorbeeld bij een jubileum. Nog mooier zou zijn, om ook zelf eens kaartje of bloemetje te geven aan hen die het nodig hebben.

Hulpdienst

We willen in onze gemeente naar elkaar omzien. Dat is onze opdracht vanuit de Bijbel. Mocht u hulp nodig hebben door ziekte of ander redenen dan kunt u contact opnemen Joop van Esterik.

Zij coördineren dat er gemeenteleden zijn die het omzien naar elkaar in praktijk willen brengen. Bent u ziek en heeft u hulp nodig? voor de boodschappen, een klusje of een praatje neem dan contact op Joop van Esterik. Hij probeert iemand te zoeken die u kan helpen. Bel gerust!

Wilt u anderen tot hulp zijn. Geef dan uw naam op. Wat is er mooier dan met z’n allen om te zien naar elkaar. Bel, of spreek me aan en geef je op!

Diaken Joop van Esterik, telnr. 0343-573439.

Autodienst

Niet in staat om op eigen gelegenheid naar de kerk te gaan? Dan zorgen wij graag voor vervoer. Ook u bent welkom!
Contactpersoon: Dhr. van Esterik: 0343-573439